ny vinterkollektion fra magnetsmykker

Den nye kollektion af magnetsmykker for vinteren 2020/21 er ganske enkelt fortryllende.

De kreationer, som ENERGETIX´ designerteam har skabt til den fjerde årstid, indeholder så meget potentiale, så meget charme og glamour, at det mere end retfærdiggør opstarten af salget af magnetarmbånd, kæder, magnetøreringene og ringene allerede i de første efterårsdage.

Eksklusive kreationer i fine materialer
Slutningen af året er en tid, hvor der festes og fejres. Især jul og nytår er gode anledninger til at du gør dig ekstra smart. Vinterkollektionen 2020/21 er skabt med dette for øje.

Hvad siger du til et magnetvedhæng med perlemor, fint skinnende i kombination med roséguldfarvet platin. Du kan også finde et luksuriøst magnetarmbåndet diskret besat med zirkonia, denne brillante sten, der stråler lige så smukt som en ægte diamant.

Eller hvad med et par øreringe i et enestående arrangement af fine ægte ferskvandskulturperler? Et enestående blikfang, især hvis du kombiner dem med et ENERGETIX armbånd og et vedhæng, der ligeledes virker fortryllende med perlernes glans. Og gang på gang sætter de funklende Swarovski® krystaller prikken over i´et.

Velkommen i vores magnetshop
Når du »slentrer« gennem vores ENERGETIX shop, kan du hurtigt konstatere, at et af de store temaer i vores vinterkollektion af magnetsmykker – ud over de eksklusive gaveideer – er glæden ved at kombinere. For eksempel poleret ædelstål eller den rosafarvede nuance – formerne og materialerne opfordrer ligefrem til at blive kombineret.

Forestil dig de strålende øjne juleaften – og kæmpe overraskelser, for eksempel når certifikatet viser, at det er ægte diamantsmykker, der ligger under træet – naturligvis i en stilfuld smykkeæske i ENERGETIX look. Eller et kvalitets ur, med integrerede magneter, til damer eller herrer.

Kast også et blik på magnetsmykkerne med tigerøje, lava og onyks i magnetshoppen. Disse smykker passer ganske vist ekstra godt til en stærk personlighed, men er ikke absolut udelukkende til herrerne.

Så god tur igennem et yderst bredt udbud af magnetsmykker hen mod slutningen af året

Du kan se hele kollektionen her…

Du kan hente vores katalog med hele vinterkollektionen her…

::

Hjælp mig med at dele