explore magnetsmykker.com

Til alle globetrotter og eventyrere: Opdag noget helt nyt.

Eksempelvis det afslappede armbånd i sejl-reb-looket. Armbåndet af børstet ædelstål begejstrer med en smuk kontrast: Tekstilarmbåndet i tovlook har et flettet sort-hvidt mønster, mens den kvalitative magnetlås er diskret mat stål. Designet er alt i alt meget moderne, sportsligt og neutralt, så det er let at kombinere armbåndet med andre armbånd. Du kan bestille dit armbånd her…

Eller hvad med et armbånd med ægte lavaperler.
Det fleksible armbånd er alsidigt kombinerbart og sportsligt-elegant er, hvor sorte lavakugler er kombineret med rustfri stålelementer – en smuk kontrast, der virker meget effektfuld. Alligevel er dette armsmykke ikke for iøjnefaldende, til at det nemt kan bæres sammen med andre armbånd. Et smykke, som passer perfekt til afslappede moderne outfit.
Køb dit armbånd her…

Det firkantede vedhæng til mænd er en smykkeklassiker. Designets enkelhed er helt unik og understreges af kontrasten mellem den matte overflade og de polerede yderkanter. Et sporty-tidløs vedhæng, der kan graveres individuelt for eksempel med koordinaterne på dit yndlingssted.
Du kan bestille dit vedhæng her…

Kontakt os her, hvis du har brug for mere information…
::

Hjælp mig med at dele