Her finder du et meget stort udvalg af magnetsmykker til trendbevidste mænd der vil have et sportsligt og afslappet look.

Her ser du et lille udvalg af de mange elegante magnetsmykker til ham.

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER SPORTSLIG, MODERNE, DYNAMISK OG AFSLAPPET

Magnetsmykker til manden der er sportslig og dynamisk

Sportslig-moderne præsenterer mænd sig med denne kombination af to armbånd og et vedhæng i reduceret, firkantet form, der kan graveres individuelt. Mens yderkanten blev poleret, stråler overfladen i mat udførelse, ligesom ved Flexi-armbåndet med grafisk mønster.
Det kendetegnes ved komplet lukkede elementer og har derfor en særlig høj bærekomfort.

Ligeså dynamisk og afslappet virker også det dobbeltviklede, sorte læderarmbånd, som blev suppleret med et grafisk midterelement af mat rustfrit stål.

Størrelsen kan indstilles individuelt ved hjælp af en dornlukning.

Tip: Det ser særligt moderigtigt ud, hvis du kombinerer
begge armbånd med hinanden.

Klik her og køb de moderne magnetsmykker..

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER AFSLAPPET OG MODERNE

magnetsmykker til mænd der er afslappet og moderne

To fleksible armbånd af kugler og et hvidblåt tekstilarmbånd – et sportsligt-moderne armsmykke, som udstråler en vis afslappethed.

Armbåndet af mørkebrun, mat jaspis kendetegnes af et rundt metalelement i used look med et motiv af et skibsror. Stenkuglernes særlige struktur minder om kugler af træ.

Fremragende hertil passer det mørkeblå lapislazuli-armbånd af ved siden af hinanden anbragte kugler, som sørger for et smukt used-look.

Prikken over i’et er det maritimt, sportslige tekstilarmbånd, der ser ud som et tov og som har et højglanspoleret lukkeelement.

Klik her og køb de moderne smykker i netbutikken..

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER AFSLAPPET OG ELEGANT

Afslappet og elegante magnetsmykker til manden

En afslappet kombination af to luftige og elegante armbånd venter os ved dette sæt, der med dets mørke farve virker særligt afslappet og maskulint. Læderarmbåndet består af en sort flettet lædersnor, kombineret med et højglanspoleret, rundt lukkeelement af rustfrit stål.

Med en særlig høj bærekomfort begejstrer dette matte Flexi-armbånd med grafisk mønster, hvis enkelte elementer blev designet i en komplet lukket
form. Derved ligger armbåndet meget komfortabelt til på armen.

Tip: Kombiner begge armbånd med hinanden og vælg f.eks. det fleksible kuglearmbånd med små lavakugler, som en yderligere supplering.


Klik her og køb de maskuline armbånd i min netbutik..

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER AFSLAPPET OG MASKULIN

Afslappet og maskuline magnetsmykker til mænd

Mørke farver er toneangivende ved dette smykkesæt og gør de to armbånd og vedhænget til et maskulint og meget afslappet blikfang.

Ved dette flerdelte, sorte læderarmbånd blev der kombineret forskelligt bredde læderstrimler i rund, smal, bred og flettet udførelse – et meget individuelt smykke, som afrundes af metalelementer og kugler i used look.

Ligeså fuld af coolness er også energy-armbåndet, hvis overflade ser ud som smedet på grund af de små hak. Denne afvekslingsrige struktur sørger for en kontrastrig lys-mørkoptik.

Det virker særligt afslappet, hvis du kombinerer armbåndene med den runde skibsror-vedhæng.

Klik her og find mange flere magnetsmykker til mænd i min netbutik.

::

Hjælp mig med at dele