magnetsmykker til herre

At mænd bærer smykker, er for længst blevet en selvfølge. Og antallet af dem, der elsker magnetsmykker, bliver større og større.

„Magnetøreringe mænd“ er en af de mest efterspurgte kategorier i webshoppen.

Også ENERGETIX magnetarmbånd til herrer er en efterspurgt artikel i alle variationer.

I shoppen finder du desuden magnethalskæder til mænd i alle mulige forskellige udformninger samt magnetringe, der i deres oftest kraftigere design understreger den kræsne mands fremtoning.

Magnetsmykker i alle variationer
Magnetsmykker til mænd behøver dog ikke absolut at være „typisk maskuline“. De må gerne være fantasifulde og fine.
En tynd magnethalskæde til mænd behøver ikke at være så meget anderledes end en magnetkæde til kvinder. Og hvorfor skulle en kærlig erindring ikke komme til udtryk i en tilsvarende smykkekreation?
Smykker til herrer er dog typisk af en noget kraftigere karakter. Dette kommer især til udtryk i formerne.

Disse er mere robuste, kraftigere og stærkere, hvilket svarer godt til det typiske billede af manden, dog ikke absolut mentaliteten.
Også materialer og farver har en tendens til en klarere struktur. Tekniske ornamenter og hårde kanter; læder spiller gang på gang en stor rolle. Hvad angår læder bliver de flydende overgange dog mere end tydelige, for som bekendt er læderarmbånd også blevet meget populære hos damerne.

Magnetsmykker som gave
Går du med tanker om at finde et herresmykke til gavekalenderen, adventskalender eller til en julegave, så kig ind i vores webshop og se det store udvalg.

Og husk at alle magnetsmykker, der købes fra den 01. november frem til og med den 31. december 2020, kan – under overholdelse af alle andre returneringsbetingelser – returneres indtil den 31. januar 2021.

God tur i webshoppen!

Har du brug for råd eller vejledning er du velkommen til at kontakte os her…

::

Hjælp mig med at dele