rosa guld magnetsmykker med agat druse

Agatdruse smykker

Brug Agatdruse smykker som en inspirerende påmindelse om at holde fødderne på jorden, skinne lys og sigte mod stjernerne.

Agat er en af de ældste ædelsten, der bruges i smykker. Langt beundret for sin utrolige skønhed, Agat er en af de mest populære ædelsten i 2020. Almindeligt slidt som totem for støtte, selvtillid og jordforbindelse, Agateer sæsonens sten.

Druse, en klynge af små funklende krystaller dannet i overfladen af et mineral, bruges almindeligvis i smykker til dens fancy, glitrende effekt, der ligner frost.

Vedhæng
Roséfarvet vedhæng med agatdruse. Du får et vedhæng bestående af poleret ædelstål og har en smuk oval form, der giver mange kombinationsmuligheder. Hjertet i dette vedhæng er en grå-sort agatdruse, der funkler smukt og danner en flot kontrast til den roséfarvede nuance. Vedhænget har alt i alt et usædvandligt look, som vil tiltrække blikke overalt.

Ørestikker
Roséfarvede ørestikker med grå-sort agatdruse De ovale, roséfarvede ørestikker fremhæves især af den grå-sorte agatdruse. Den kontrastfulde farvekombination med rosé gør dette smykke til et ægte blikfang, der til enhver tid giver dig en smuk fremtoning.
Ørestikkerne består af poleret ædelstål og er med det vellykkede design velegnet både til brug i hverdagen og til særlige anledninger.

Magnetarmbånd
Armbånd med agatdruse Dette armbånd er en smuk kombination af ovale led og et midterstykke, der også er ovalt, og som afrundes af en grå-sort agatdruse. Det grå-sorte danner en flot kontrast til den roséfarvede, polerede ædelståloverflade, så der opstår et harmonisk helhedsbillede. Armbåndet er forsynet med en forlængelseskæde, så du kan tilpasse det individuelt, hvis der er behov for det.

Køb dine Agatdruse magnesmykker her…

Har du brug for mere information kan du kontakte os her…

::


Hjælp mig med at dele