armbaand-vedhaeng-og-fingerring fra magnetsmykker.dk

Velkommen til en vidunderlige verden af smykker med magneter.

Dette er vores første indlæg, blot for at fortælle dig, hvad vi arbejder med.

Armbånd, ringe, kæder eller øreringe – hos Magnetsmykker.com er et bredt sortiment af smykker til damer, herrer, teenagers og kids. Millioner af mennesker verden over har gjort gode erfaringer med ENERGETIX og køber gang på gang elegante smykker hos deres forhandler, fra kataloget eller i vores webshop.

Magnetsmykker af højeste kvalitet
Grundene til den vedvarende succes hos ENERGETIX er det eksklusive design, en god kvalitet og kostbare materialer som for eksempel ædelstål. Smykkerne indeholder kvalitative neodymmagneter, som også finder anvendelse i den såkaldte statiske magnetterapi.

De integrerede magneter gør, at hvert smykke har en permanent kraft. Nogle smykker har ekstra meget power på grund af ekstra stærke magneter, som for eksempel hjertet, kendt under navnet magnethjerte.

Magnetsmykker og wellness
Ud over et omfattende sortiment af magnetarmbånd, magnetøreringe og magnetkæder til mænd, kvinder og børn kan du også finde et stort udbud af wellnessprodukter på magnetbasis i shoppen.

Magnetbandager, magnetsåler, magnetsticks og ædelstålelementer, der giver dit vand et ekstra skud magnetkraft, samt forskellige værktøjer til massage er det ideelle tilbehør for mennesker, der sætter pris på altid at have magneternes kraft i nærheden. Et omfattende sortiment, der kombinerer de to aspekter design og wellness til en perfekt harmoni.

Vi er sikre på, at du også kan finde det helt rigtige smykke til dine behov i vores shop og glæde dig over virkningen af det eksklusive design over for venner og kolleger.

Der vil komme mange spændende indlæg her om magnetsmykker, magnetterapi og en masse wellness produkter med magneter, samt magneter til dyrene.

::

Hjælp mig med at dele